Disclaimer

De teksten op deze blog zijn door mijzelf geschreven (tenzij anders vermeld) en er berusten dus ook auteursrechten op. Dit houd in dat niets van deze blog mag worden overgenomen. Tenzij ik hiervoor toestemming heb gegeven of er een duidelijke bronvermelding bij staat.
Dit geldt ook voor alle foto’s op mijn blog. Deze heb ik zelf gemaakt (wederom tenzij anders vermeld).
Ik schrijf mijn artikelen omdat ik dat leuk vind en ik ben geen fashion of beauty deskundige.
Ook worden mijn artikelen niet gesponsord door bedrijven. Als je dus een aanbeveling tegenkomt is dat omdat ik het product, die ik zelf heb gekocht of van familie of vrienden heb gekregen, gewoon goed vind en dit graag met jullie wil delen. Zodat jullie er ook plezier aan hebben.
Op mijn blog vind je advertenties van Wordads. Ik word per views uitbetaald.
De advertenties heb ik geplaatst, omdat het mij leuk lijkt om wat bij te verdienen met m’n passie.

Advertenties