Korting op alles van MAC?

Ken je dat? Je bent niet helemaal tevreden met je make-up, met name je foundation. Dat momentje had ik laatst dus. Recent is er bij ons in het winkelcentrum een nieuwe MAC Cosmetics Store geopend. Het perfecte moment dus om een nieuwe foundation aan te schaffen.

Binnengekomen in de winkel leek het alsof ik in een of ander warm land het vliegtuig uitstapte. Wat was het er warm zeg. Ik heb lichtelijk medelijden met de verkopers. Anyway.. Ik keek een beetje rond en werd gelijk geholpen door een vriendelijke dame. Ik vertelde haar dat ik op zoek was naar een foundation die niet te dekkend is. Na een aantal kleuren getest te hebben, heb ik uiteindelijk gekozen voor de Studio Fix Fluid Foundation in kleur C8

Na een paar keer deze foundation gebruikt te hebben vond ik het toch nog te dekkend. Los van mijn donkere kringen heb ik voor de rest van m’n gezicht niet zoveel foundation nodig. De Studio Fix vind ik nogal dik. En bij het aanbrengen droogt het snel op, waardoor je snel te werk moet gaan.

Rond Koningsdag had Douglas een actie met 21% korting op MAC producten. Dus ik ging gezellig weer terug naar de MAC Store samen met de notities app op m’n telefoon om alle producten te noteren, zodat ik die later online kon bestellen.

Ik heb uiteindelijk de volgende producten gekocht.

IMG_9511
Lipsticks: Half ’n Half en Modesty. Studio Fix Powder Foundation (NC45). Studio Face and Body Foundation (C6)

In een andere blog zal ik jullie vertellen wat ik van deze producten vind.

xoxo

Advertenties