Get to know ME

Gewoon wat random feiten over mij, zodat jullie mij beter leren kennen. Wil je nog meer weten laat dan een reactie achter!

Leeftijd. Forever 21!  Grapje, ik ben 27.

Hoe kort ben je? 1,56m kortttt.

Wat is je afkomst? Ik ben Surinaams

Waar liggen je interesses? Ik hou van eten. Ben gek op mode, make-up en natural hair. Online shoppen is zo langzamerhand een hobby geworden voor mij. Ter grote ergernis van een vriendin van mij die ik vaak m’n auto insleur om mee te gaan om pakketjes terug te brengen. Ook hou ik er van om te filosiferen over het verkrijgen van “the perfect summer body”. Helaas is het nastreven hiervan voor mij over het algemeen net wat te hoog gegrepen, vanwege mijn passie voor lekker en voornamelijk ongezond eten. Zucht

Verliefd, verloofd, getrouwd of gescheiden? Ruim 10 jaar in een relatie met Anthony.

Favoriete artiest? Beyonce ofcourse!

Favoriete winkel? Ik heb niet echt een favoriete winkel. Een aantal winkels waar ik graag shop zijn:

  • H&M
  • Zara
  • Wehkamp
  • Boohoo

Waar word je blij van? Ik word blij wanneer mijn zoon plezier heeft.  Verder maak je me altijd gelukkig met lekker eten, met name fiadoe (Surinaams gebak).

Wat was de mooiste dag uit je leven? De geboorte van mijn zoontje Seán.

Wat is een absolute musthave wat betreft make-up? Concealer, concealer en concealer!

Waar kun je niet tegen? Mensen die hun hond niet aan de lijn uitlaten. Er vrolijk en semi-sloom achterna lopen al kijkend op hun smartphone. En erbij zeggen: “Oh, hij doet niets hoor”

xoxo


Advertenties