Review: Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Geef je huid een wake up call met onze Amazonian Acai Energising Radiance Mask. Dit 100% veganistische gezichtsmasker is geïnspireerd door de rituelen van oude Amazone-stammen en gemaakt van açai-bessen, guarana- en babassu-oliën. Bron: The Body Shop

Een maskertje op z’n tijd kan ik zeer zeker waarderen, want dat hele mommy lifestyle waar ik in verstrikt ben geraakt laat niet veel tijd over voor het verwennen van mijzelf. De Amazonian Acai Energising Radiance Mask heb ik een tijd geleden gekregen van een vriendin. Na het een paar keer gebruikt te hebben was ik er lovend over te spreken. Dus ik heb speciaal voor de maskerliefhebbers onder ons een review gemaakt.

Wat is mijn eerste indruk? Voordat ik de verpakking opende bereidde ik me er alvast voor op om zo dadelijk een trekkerig gevoel op mijn huid te krijgen. En na het openen van de verpakking rook ik een lekkere fruitige geur die niet oprdringerig is.

Hoe voelt het product aan? Tussen mijn vingers voelt het aan als een koude dunne gel met scrubdeeltjes. Op mijn gezicht voelt het koud en licht tintelend aan. Dit gevoel verdwijnt na enkele minuten.

IMG_9657
Hier heb ik het masker op.

Hoe heb ik het gebruikt? Voor het aanbrengen van het masker heb ik eerst mijn make-up verwijderd. Vervolgens bracht ik het masker, in licht draaiende bewegingen, aan op mijn gezicht. Dit deed ik met mijn vingers. Ik heb het masker ongeveer 10 minuten laten zitten. Bij het wassen van mijn gezicht kon ik lekker gaan scrubben totdat de restjes helemaal verdwenen waren. Als laatst (na het droogdeppen van mijn gezicht) heb ik de Perfectionerende Gelcrème van Yves Rocher aangebracht.

Hoe voelt mijn huid aan na gebruik? Mijn huid voelt heerlijk zacht en schoon aan. Love it! Ook de schilfertjes op mijn neusvleugels zijn verdwenen.

IMG_9652
Een zachte en gereinigde huid.

Raad je dit product aan: Ja, ik raad dit product aan. Maar voor de dames die een gevoelige huid hebben kunnen de scrubdeeltjes misschien iets te grof zijn. Ook kan het je gezicht misschien een beetje irriteren vanwege het tintelende gevoel wat ik heb ervaren. (Ik heb echter geen irritatie aan mijn huid gehad)

Wat is jouw favoriete masker?

xoxo 

Advertenties