Verrast met een LAPTOP!

“Schat, maak je even klaar ik heb een verrassing voor je.” Een verrassing? Wejow zo leuk, maar ik heb eigenlijk met een vriendin afgesproken.” “Wat is het dan?” “Stel niet zoveel vragen. En ze kan mee als ze wilt het duurt niet zo lang.”

Een kleine indruk van een dialoog tussen mijn vriend en ik afgelopen zaterdag. Mij kun je makkelijk omschrijven als licht autistisch. Ik kan niet zo goed tegen veranderingen en wil graag weten waar ik aan toe ben. Maar begrijp me niet verkeerd, mijn hart gaat wel sneller kloppen als ik weet dat ik een verrassing krijg. Wie houd er nou niet van om positief verrast te worden?!

Maar goed al klaarmakende maakte mijn hersenen al overuren. Wat kan het nou zijn. Zou m’n auto dan toch gemaakt zijn? Stiekem hoopte ik dat ik naar de parkeerplaats zou lopen om mijn auto daar te zien staan. Die staat namelijk al een tijd bij de garage en niemand weet wat er mankeert. Zucht.

Ik belde snel mijn vriendin en vroeg of zij meeging, maar die had zoiets van: “Ga maar lekker samen met je vriend.” “Okay is goed ik bel je wanneer ik klaar ben.”

Al buiten gekomen zag ik geen auto op de parkeerplaats en we gingen ook niet richting de garage.

“Hmm spannend, wat is het dan? Lekker eten? Een cadeautje?”

Na een tijdje zijn we beland bij de Media Markt. Hmm, spannend spannend. “Schat kies maar een laptop uit. Je bent nu zo bezig met je blog, dan heb je wel een goede laptop nodig! “Omg, omg, omg, echt waar?!?” Ik was natuurlijk super verrast en superblij met dit supermooie gebaar!

Na een heel praatje gehouden met de verkoper, heb ik besloten welke laptop het zou worden. “Okay ik loop even naar achter om hem voor je te pakken.” Meneer kwam terug met de mededeling dat hij niet op voorraad was. Okay, kan gebeuren. Ik vroeg wanneer het weer geleverd zou worden en of het online verkrijgbaar was. “Nee hij word helaas niet meer geleverd.” Heel raar vonden wij dat, want hij maakte eerst een heel verkooppraatje om ons vervolgens toch teleur te stellen. Beetje een blunder.

Uiteindelijk gingen we maar wat eten en ging ik vervolgens door naar mijn afspraak met mijn vriendin. Op een gegeven moment ging mijn telefoon af met het welbekende toontje van Apple. “Schat die laptop ligt op de eettafel ja.” “Omg is het gelukt?! Dankjewel schat!”

En ja hoor. Ik kwam thuis en zag dit op me wachten! De Asus Zenbook UX510UX

Extra motivatie voor mij om mijn blog proberen groot te maken. En bij deze nog een keer: Dankjewel schat!

xoxo Thalisha

Advertenties