Shoplog: BOOZYSHOP #makeupheaven

‘hashtag’ makeupheaven?! Ja, echt make-up heaven. Een online winkel waar menig make-up liefhebber blij van wordt, althans ik zeker wel. Boozyshop, ze adverteren dan natuurlijk ook niet voor niets met ‘hashtag’ makeupheaven.

Because it is HEAVEN!

Eens in de zoveel tijd verwen ik mezelf met wat make-up spulletjes. Nou of ik het echt verwennen kan noemen weet ik niet, want sommige producten zijn sowieso van essentieel belang, wil ik er voor mijn medemens redelijk toonbaar bij lopen.

Maar goed. Vanochtend is mijn bestelling van Boozyshop binnengekomen. En in deze shoplog deel ik welke producten ik gekocht heb.

111.jpg

32.jpg

Ik was weer eens toe aan nieuwe nepwimpers. Ik hou echt van de basic wimpers van de het merk Red Cherry. Ze zien er natuurlijk uit, maar zorgen wel voor een mooie oogopslag en je kunt ze meerdere keren gebruiken. Enige minpuntje is de “onzichtbare” lijn. Want die is namelijk niet onzichtbaar, maar gewoon wit. Dit is echter makkelijk op te lossen door het lijntje eerst met zwarte eyeliner in te kleuren. Verder heb ik nog een paar andere spullen gekocht, want om nou een bestelling te plaatsen voor alleen wimpers vond ik zonde van de bezorgkosten.

Dit zijn de producten die mijn (al uitpuilende) make-up lade hebben aangevuld.

Demi Wispy en Wispy nepwimpers van Red Cherry. De haren van de Wispy wimpers lopen kris kras door elkaar heen. Dit vind ik mooier als de “rechte” haren, want je natuurlijke wimpers groeien ook niet allemaal even recht en lang.

Lipliner van L.A. Girl in de kleur Deepest Brown. Wanneer ik nude lipstick op heb gebruik ik eigenlijk altijd een bruine lipliner. Anders ziet het er zo bleekjes uit. Deze kleur heb ik nog niet eerder gehad, dus ik ben benieuwd hoe het staat. Zo op het eerste oog vind ik het best wel donker. Ik had misschien voor een lichtere tint kunnen kiezen. But I will make it work!!

Wimperlijm van DUO die zwart opdroogt. Ik heb een tijd lang de transparante lijm van DUO gebruikt maar die werd uiteindelijk toch wit. En daar liep ik dan met een soort van witte eyeliner wat gewoon lijm was. Zeer gênant natuurlijk. Dus heb ik een tijd geleden de zwarte lijm gekocht en deze bevalt veel beter.

8.jpg

Concealer van L.A. Girl in de kleur Pure Beige. Dit gebruik ik voor het verhullen van mijn donkere kringen.

Because ain’t nobody got time to look like a panda!

L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil. Ik gebruik nooit iets om mijn wenkbrauwen in te kleuren. Maar 1 wenkbrauw is iets dunner als de ander. En de andere wil ik niet dunner epileren, want ik hou van volle wenkbrauwen. Dus ben ik van plan om dit uit te proberen.

En als laatst mocht ik een cadeautje uitkiezen. Ik heb voor een fluffy blender kwast gekozen voor het vervagen van eyeshadow.

10-cadeau.jpg

Red Cherry Basic Lashes DemiWispy €4,95
Red Cherry Basic Lashes Wispy €4,95
L.A. Girl Lipliner Deepest Brown €2,99
DUO Lash Dark €6,95
L.A. Girl Pro HD Concealer Pure Beige €4,99
L.A. Girl Shady Slim Brow Pencil Black €4,95

xoxo Thalisha

Advertenties