DIY: Lazy Girls Salty (Sweet) Scrub

Het is zondag. Er is niet echt iets te doen. Het regent buiten. Het perfecte scenario voor een beauty dagje. Nu wil je, je hele lichaam lekker scrubben, maar je hebt geen bodyscrub in huis. En om naar buiten te gaan om er een te kopen is ook geen optie. Want we zijn vandaag lekker lui! Ook al die lange recepten volgen om de perfecte scrub te maken kost te veel tijd.

 

But, don’t worry, I got you!

Pak je favo douchegel bij de hand. Doe dat in een schoon kommetje en pleur daar wat zout bij en.. voilà! Je hebt een bodyscrub die je kunt gebruiken in de douche! Zorg er alleen voor dat je geen wondjes hebt op je huid tenzij je van het intense gevoel houdt genaamd: PRIKKENDE PIJN!

Zelf heb ik niet echt een favoriete douchegel. Vandaag gebruik ik de deeply nourishing bodywash van Dove.

23.jpg

Schenk wat douchegel in een kom of potje.

33.jpg

Voeg daar wat zout bij (je kunt ook suiker gebruiken, dit is wat grover en prikt niet). Ik heb een mix van suiker en zout gebruikt. Meng het vervolgens tot een geheel. Hoe meer zout en/of suiker, hoe effectiever de werking van het scrubben.

61-e1494789033453.jpg

Maak je huid nat en ga lekker scrubben!

Probeer het uit en laat me weten wat je ervan vond. Wat mag er niet aan jouw beauty dagje ontbreken?

Xoxo Thalisha

Advertenties