Tutorial: Volle wimpers, in een paar stappen?

Een mooie oogopslag met fabulous volle wimpers. Wie wil dat nou niet? Nou ik wil dat zeker wel, maar helaas ben ik niet zo gezegend met lange krullende wimpers. Maar dat geeft niet, want ik helpt moeder natuur graag een handje. Geen probleem.Ik pak gewoon wat spullen erbij, geef me pak ‘m beet tien minuten en ik kan ook de deur uit met een mooie oogopslag.
Ik gebruik de Wispy en Demi Wispy wimpers van Red Cherry. Zwart opdrogende wimper lijm van DUO, een pincet en een wimperaplicator

12

Dit zijn mijn wimpers met 1 laagje mascara. Niks spannends he.

3

Hier heb ik de Wispy Wimpers op.

44-e1495833783882.jpg

Hier heb ik de Demi Wispy wimpers bovenop de Wispy wimpers geplakt voor een wat vollere look.

63-e1495833948773.jpg

Met de aplicator druk ik de twee wimpers op elkaar en net tegen mijn eigen wimperrand aan.

71.jpg

Voor een nog extremer effect krul ik de wimpers met een wimperkruller en breng ik een laagje mascara aan. Hier heb ik dat niet gedaan, want het was overdag.

Wat is jouw manier voor het verkrijgen van volle wimpers?

xoxo Thalisha

Advertenties