Top 5: Beauty producten

Iedereen heeft wel een aantal producten die dagelijks gebruikt worden. Je kent het wel. Producten waarvan je denkt: “SHIT, ik ben dat vergeten!” wanneer je ze niet mee hebt genomen op weg naar een lang verdiende vakantie. Vandaag deel ik welke beauty producten deze zijn voor mij.

Scrubgel

1.JPG
Zachte peeling met Jojoba Beads en Bamboo Extract

Ja, ik scrub mijn gezicht elke dag. Of dit zo goed is, heb ik wel mijn twijfels over. Maar ik krijg snel velletjes rond mijn neusvleugels. En ik heb het idee dat mijn gezicht schoner is nadat ik heb gescrubd. Dus doe ik dat lekker elke ochtend onder de douche. Ik varieer wel met producten. Momenteel gebruik ik de scrubgel van Kruidvat.

Matterende dagcreme

2.JPG
Yves Rocher Sebo Vegetal Zero Blemish Gel Cream

Mijn t zone gaat gedurende de dag glimmen. Heel vervelend vind ik dat! Als ik deze dagcreme gebruik, glimt mijn gezicht veel minder als wanneer ik bijvoorbeeld een hydraterende dagcreme gebruik. Vandaar dat dit product zeker een plek verdiend in mijn top 5 favo producten.

Vaseline

3.JPG
Vaseline

Nee niet om met een glimmend gezicht rond te lopen net als way back in the days. Maar gewoon om mijn lippen elke ochtend en avond, na het wassen van mijn gezicht, in te smeren.

Satijnen Haarmutsje

4.JPG
Satijnen haarmutsje

Ja, zeer onaantrekkelijk. I know, I know. Maar de naturalistas onder ons weten wel dat dit niet mag ontbreken aan je avond routine. Vooral als je er de volgende ochtend niet uit wilt zien als het verloren zusje van Albert Einstein.

Concealer

5.JPG
L.A. Girl Pro Concealer & MAC Studio Finish Concealer

Als ik thuis blijf doe ik geen make-up op, dus ook geen concealer. Maar wanneer ik de deur uit ga mag er onder mijn ogen absoluut geen concealer ontbreken. Al is het maar om even boodschappen te doen. Ik wissel af tussen deze twee concealers

Dit was mijn top 5. Ik ben ook benieuwd naar jullie top 5 favo beauty producten. Let me know!

xoxo Thalisha

Advertenties