Nieuwe IPHONE en Hoesjes

Ik heb laatst een nieuwe Iphone 7 gekocht. Ik heb al jaren de zilveren, maar nu wilde ik eens een keer wat anders. Dus heb ik gekozen voor de Rose Gold.

1goed
Iphone 7 Rose Gold

Ik moet zeggen dat ik in het begin even moest wennen aan de kleur. En ik kan mij vrij snel aan kleine dingen irriteren, zoals de witte streep van de antennebanden.

1goed
Witte antennebanden

Bij een zilveren Iphone valt dat niet zo op, maar bij de Rose Gold wel. Maar gelukkig heb ik mij daar snel overheen kunnen zetten en ben ik nu heel tevreden met mijn telefoon.
Alleen wist ik niet dat de hoesjes van Iphone 6 niet op de Iphone 7 paste. Dit komt doordat de camera van de Iphone 7 iets groter is. Dus was dit een perfect moment om nieuwe hoesjes aan te schaffen.
Ik koop al in tijden mijn hoesjes niet meer bij de reguliere webshops, maar ik koop ze lekker heel voordelig bij de AlieExpress. Het duurt wel even voordat je het in huis hebt. De luxe “Voor 20:00 besteld, morgen in huis” telt hier helaas niet. Maar het is het wachten wel waard.

Dit zijn de hoesjes die ik heb gekocht. Ze zijn wel allemaal in de zelfde tint, omdat dat matched met mijn telefoon. Klik op de afbeelding voor de prijs.

De glitters van het laatste hoesje zijn helaas al eraf gegaan aan de zijkanten. maar dat is het risico wat je neemt als je iets besteld bij AlieExpress.

xoxo Thalisha

Advertenties