When LASHES are life!

Al een tijdje twijfelde ik erover. En vandaag heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb wimperextensions laten plaatsen! En ik moet zeggen dat ik er super blij mee ben. De aankomende weken hoef ik mij dus niet druk te maken dat mijn wimpers niet zichtbaar zijn of dat mijn nepwimpers té zichtbaar zijn (lees: de concealer die op mijn wimperband gaat zitten en er gewoon nep en niet mooi uitziet)!

Ik heb een afspraak gemaakt bij Diamond Beauty in Almere. Hier kun je terecht voor wimperextensions, wimperlifting en opleidingen.

13
Foto is eigendom van Diamond Beauty
15
Foto is eigendom van Diamond Beauty

Waarom heb ik gekozen voor wimperextensions?
Als ik mijn wimpers niet krul of geen mascara zet, zie je mijn wimpers totaal niet. Met mijn bril op naar het werk vind ik het niet erg. Maar als ik een keer zin heb om mijzelf op te tutten, vind ik het wel leuk als mijn wimpers eruit springen. Daarom heb ik een tijdje nepwimpers gedragen. Op zich vond ik dat wel mooi, maar ik voelde de wimpers wel zitten. Ondanks dat ik zwart opdrogende lijm gebruikte, zag je de wimperband ook zitten. Ik heb het idee dat dit kwam doordat ik ook concealer zet op mijn ooglid. En ja, niemand houdt ervan om erachter te komen dat je wimperlijm het heeft begeven en je met scheef hangende nepwimpers rondloopt. Dus leken wimperextensions mij een ideale oplossing.

Wat voor type wimperextensions heb ik?
Ik heb de one by one extensions. Type D krul en de haartjes zijn 12 mm lang. Bij de one by one techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje 1 extension geplakt. Bij de Russian volume kun je kiezen tussen 3-12 haartjes per wimper. Omdat het mijn eerste keer is heb ik voor de one by one techniek gekozen. Dit ziet er natuurlijker uit. Maar in de toekomst ga ik wel hiermee experimenteren.

Doet de behandeling pijn?
Nee, de behandeling doet geen pijn. Je kunt af en toe een licht branderig gevoel in je ogen krijgen, maar dat is heel dragelijk. Aan het eind van de behandeling checkt de styliste of er geen haren aan elkaar geplakt zijn. Bij elk oog had ik 2 haartjes die aan elkaar geplakt waren en die moest zij uit elkaar halen. En ik kan gerust zeggen dat, dat wel pijn deed! Hahah maar dat was heel even.

Hoelang duurt de behandeling?
Mijn afspraak was om 11.30 en ik liep 13:00 de deur uit. Dus alles bij elkaar duurde 1,5 uur.

19
Foto is eigendom van Diamond Beauty
16
Foto is eigendom van Diamond Beauty

Voel je de wimpers zitten?
Nee, ik VOEL ze niet zitten. Het klinkt misschien raar, maar ik ZIE ze wel zitten. En nee niet wanneer ik de spiegel kijk, maar gewoon altijd. Misschien is dat omdat het nog wennen is.

Hoe verzorg je de wimpers?
Van de styliste krijg je een borsteltje mee. Hiermee borstel je de wimperhaartjes elke ochtend in model.

17
Foto is eigendom van Diamond Beauty

Verder heb ik een foam gekocht om mijn wimpers mee te wassen. Ik heb dit nog niet uit geprobeerd, omdat ik de eerste 24 uur mijn wimpers niet nat mag maken. De styliste vertelde mij dat het heel belangrijk is om de wimpers goed schoon te houden, omdat je talg produceert en er resten zweet, oogvuil en make-up tussen de wimpers kan gaan zitten. Dit verminderd de levensduur van de extensions. Dus als je het goed schoonmaakt gaan ze langer mee.

Hoeveel kost de behandeling?
Het kost €59,95. Dit is de prijs voor een nieuwe set. Voor het opvullen gelden er goedkopere tarieven.

Before & after
Dit is het resultaat. Je kunt duidelijk het verschil zien.

14.jpg
Voor de behandeling
2
Na de behandeling
20
Na de behandeling
33.jpg
Na de behandeling

Wil jij ook fabulous lashes, door simpelweg je ogen voor 1,5 uur te sluiten en lekker weg te dromen? Neem dan contact op met Diamond Beauty.

www.diamond-beauty.nl
info@diamond-beauty.nl
06 244 98 045
Instagram
Facebook

xoxo Thalisha

Advertenties