Outfit: Pretty in (pastel) Pink

Het is alweer een tijd geleden dat ik een outfit heb gepost. Afgelopen weekend voelde ik mij super girly girly, dus welke kleur past daar nou perfect bij? Juist, pastel roze.

Deze blazer hangt eigenlijk al een tijdje in mijn kledingkast, maar ik heb het nog nooit aangedaan. En eerlijk gezegd, was ik het al een beetje vergeten. Totdat ik mijn schoenen aan het sorteren was en mijn pastel roze sandalen tegenkwam. Opeens kwam het beeld van deze blazer in mijn gedachten. En voilà de helft van mijn outfit was al af.
Verder heb ik dit gecombineerd met een wit shirtje met opdruk en een denim rokje.

img_2579
img_2578img_2577-e1499774479103.jpgimg_2574.jpgimg_2580.jpgimg_2575.jpgimg_2573.jpg

Deze outfit kun je heel simpel een stoere twist geven. Hiervoor heb ik mijn hakken ingeruild voor stoere boots.
IMG_2581

Blazer: H&M | Shirt: KENZO | Rok: H&M | Sandalen: PIER ONE | Laarzen: ZARA

xoxo Thalisha

Advertenties