Outfit: Feeling (kind of) BLUE?

Dit weekend is de zomer redelijk ver te zoeken. Ik krijg dan ook geen hoogte van het weer. Moet ik een vest mee? Kan ik korte mouwen aan? Zijn blote benen toepasselijk? Moet ik slippers aan of dichte schoenen? Moet ik een paraplu mee? Allemaal vragen die door m’n hoofd dwalen voor ik de deur uit kan.
Nou op zulke dagen kies ik voor een luchtige blouse met lange mouwen die opgerold kunnen worden. Een spijkerbroek en loafers.

Als ik zou moeten kiezen tussen een t-shirt en een blouse kies ik meestal voor een t-shirt. Ik vind dat gewoon wat prettiger zitten.

Maar once in a while trek ik wel een blouse uit de kast.

Een spijkerboek is sowieso een tijdloos item die op vele manieren te combineren is. Je kan het zo stoer en zo classy mogelijk maken. Denk aan sneakers voor een stoere look en pumps of sandalen met hak voor een classy look.
Met loafers heb ik een haat/liefde relatie. Soms vind ik het er zo modieus en leuk uitzien en soms vind ik dat ik er als een oma bijloop. Ja, je zal me dan ook niet zo vaak met loafers aan zien.

img_2817img_2819img_2808img_2812img_2820

Blouse: H&M | Broek: H&M | Schoenen: SACHA

xoxo Thalisha

Advertenties