Outfit: All about Flower (Power) prints

Negen van de tien keer bestaat de kleurencombinatie van mijn outfits uit de volgende kleuren: zwart, wit, grijs en denimblauw.

Vaak wanneer ik aan het (online) shoppen ben neem ik mijzelf voor om niet de standaard dingen te kopen. Zoals een zwarte broek, zwart/wit shirt met tekst of opdruk, of een spijkerbroek. Helaas faal ik meerdere keren in het behalen van dit voornemen en val ik toch weer in mijn oude gewoontes.

Maar de laatste tijd gaat het gelukkig iets beter met het shoppen. Laatst heb ik dus deze korte jumpsuit met bloemen print gekocht bij Boohoo. Als je het op de juiste manier draagt heeft het aan de voorkant een choker. Nou dit heb ik nog geen 2 minuten volgehouden, want ik kan zo niet tegen het gevoel van iets in mijn nek. Dus ik heb de choker gewoon naar achter gedaan.

Onder deze jumpsuit draag ik zwarte regenlaarsjes.
Voeg aan deze outfit nog een grote hoed, een cross body bag en een vest met franjes toe en je hebt een complete festival look.

img_3906img_3902img_3903img_3905img_3899img_3900img_3904img_3898img_3907img_3901-e1500765749204.jpgIMG_3955

Jumpsuit: BOOHOO | Schoenen: LOVE MOSCHINO

Wil jij deze jumpsuit ook rocken? Bestel het dan hier

xoxo Thalisha

Advertenties