Review van Deheb Pure & Natural op mijn YOUTUBE kanaal.

Het is alweer een tijd geleden dat ik een artikel heb gepost. Ik ben de afgelopen periode een beetje druk geweest. Samen met m’n vriend en m’n zoontje ben ik naar Tenerife & Ierland geweest. En met werk had ik het ook druk en natuurlijk met m’n zoontje Seán zit ik ook nooit stil. Maar hey.. I’m back!

Op Facebook ben ik al een tijdje lid van The Natural Hair Club NL groep. Dit is een online community voor naturals uit Nederland. Ook zit ik in het testteam van deze groep. Dat houdt in dat ik, samen met 9 andere testers, in de gelegenheid word gesteld om producten uit te proberen om vervolgens een review te maken. Hoe leuk is dat?!

Natuurlijk wil ik dit met jullie delen. Dusssss.. heb ik een Youtube kanaal aangemaakt. Zodat jullie ook kunnen meekijken. Ook ben ik van plan om andere filmpjes up te loaden. Hopelijk laat mijn agenda dit toe???

Life of a busy mommy!

Een tijdje geleden zijn wij met ons testteam uitgenodigd door Mohamed om een bezoekje te brengen aan Salon Ebony in Utrecht. Mohamed is de ontwikkelaar van het merk Deheb Pure & Natural. Een natuurlijke lijn op basis van Argan olie voor het lichaam en haar.
In zijn salon kregen wij de producten van Deheb gedemonstreerd. Samen met het NHC Testteam, Mohamed & z’n collega Linda hebben wij een lange, leerzame en gezellige dag gehad.
Ons haar werd gewassen en gestyled. Ook mochten wij andere producten gebruiken zoals; een gezichtsmasker, oogserum & creme.

Dit zijn de producten die ik heb getest.

Deheb Pure & Natural Moisturizing Repair Shampooshampoo.jpg
Deheb Pure & Natural Moisturizing Repair Conditionerconditioner.jpg
Deheb Pure & Natural Moisturizing Supreme Oilolie.jpg

Bekijk hieronder mijn Review. Vergeet je geen kijkje te nemen op mijn kanaal, te liken en te abonneren?!

REVIEW | DEHEB SHAMPOO, CONDITIONER EN OLIE

Wat voor filmpjes zouden jullie leuk vinden op te bekijken op mijn Youtube kanaal? Laat het weten in een reactie!

xoxo Thalisha

Advertenties