Green eyeshadow make-up tutorial!

Als je mij een paar maanden geleden zou vragen of ik oogschaduw aan mijn make-up routine wilde toevoegen, zou ik je aankijken alsof je Chinees sprak. Ik was toen helemaal niet geïnteresseerd in oogschaduw. Maar he, aan alles komt een eind..

Dus sinds kort ben ik aan het experimenteren met oogschaduw. Op Youtube kom ik zulke mooie creaties tegen. Gewoon echte kunstwerken. Hoewel ik sommige wel overdreven vind (lees: heel veel verschillende kleuren in 1 look). Dat is niet echt mijn ding. Denk aan een mengelmoes van bruin en nude tinten.. Dan komen we een stuk dichter bij mijn smaak.

Nu hoor ik je denken:

“Maar groen is toch geen nude of bruin tint?”

Nee dat klopt, maar het is wel een uitdaging voor mij. Want eerlijk, mijn make-up looks zijn eigenlijk altijd heel basic. Dus waarom niet een keer iets anders uitproberen?!

Voor mijn verjaardag had ik van een vriendin de Subculture Palette van Anastasia Beverly Hills gekregen. Als je praat over zeer gepigmenteerde oogschaduw, dan praat je over deze palette. Dus ik was natuurlijk superblij.

9c2f189f-23aa-4d73-a7ca-736b7dd084aadc88dccb-2f55-4b13-84a3-bd748d5e96d0

Nadat ik het moment had vastgelegd op Snapchat, ging ik meteen door naar Youtube om looks van deze palette te bekijken. En daar ging mijn enthousiasme. Ik zag op dat moment alleen maar negatieve reviews. Nou daar sta je dan naast je vriendin van wie je zojuist dit cadeau gekregen hebt.

Om de moed niet te laten zakken, besloot zij de oogschaduw even bij mij te testen. Toen begrepen we waar de reviews vandaan kwamen. Het is namelijk zodanig gepigmenteerd dat je echt héél weinig op je kwast moet aanbrengen. En liever blaas je voor de zekerheid ook nog op de kwast voordat je deze überhaupt richting je gezicht brengt. Anders heb je kans dat de poeder niet eens je oogleden bereikt, maar al bijvoorbeeld op je neus terecht komt. En hij blend op een merkwaardige manier. De poeder doet eigenlijk wat hij zelf wilt. Sommige kleuren veranderen gewoon en als je aan het blenden bent is 1 stuk opeens donkerder dan de ander. Een beetje teleurstellend dus..

1ea05cca-c629-40bd-8a9e-5fe1af282cc4-1.jpg

Maar ik heb het toch nog een kans gegeven, want ik vind de kleuren wel heel erg mooi. Dus samen met de Morphe Brushes Bronzed Mocha 25B Palette heb ik deze look gecreëerd.

Morphe Brushes Bronzed Mocha  25B Palette

img_5246_facetune_01-01-2018-18-49-20

Bekijk mijn tutorial van deze look op mijn Youtube kanaal. En als je er tocht bent vergeet je niet te liken en te abboneren?

xoxo Thalisha

Advertenties